Contact

Voor informatie en boekingen :


Daarnaast hebben we ook de bekende social platformen :

We zijn ook te vinden op Gospelpodium.nl :


Kosten

De kosten voor een optreden binnen een straal van 10 km van Geldermalsen bedragen €200. Als de afstand groter is, dan wordt per gereden kilometer € 1,50 in rekening gebracht (3 auto’s). De uiteindelijke hoogte van de kilometervergoeding wordt vooraf bepaald en bij de bevestiging van een optreden duidelijk gecommuniceerd.


Privacy

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.