Eva (Zang)

Hey,

Ik ben Eva, zangeres in de band naast Pieter en mijn zus Maartje! In het dagelijks leven studeer ik Rechten; ik hoop in het najaar van 2018 aan mijn master te beginnen.

Zingen is al van kleins af aan mijn passie. Uren stond ik als kind in de woonkamer te zingen en op te treden voor een onzichtbaar publiek. Nu mag ik dit met de band voor en vooral met een gemeente samen doen, in aanbidding tot God. Heel bijzonder vind ik het om te zien hoe muziek mensen raakt en geloof kan verdiepen. Een nummer wat mij keer op keer raakt is Oceans van Hillsong: een gebed naar God om kracht en om onverslaanbaar vertrouwen in Hem zodat wat onmogelijk lijkt, mogelijk wordt. “Lead me where my trust is without borders … Take me deeper than my feet could ever wander. And my faith will be made stronger in the presence of my Savior”.

Ik vind het waardevol en fijn om deel uit te maken van Rise Up. Om bezig te zijn met God door het uitvoeren van een gedeelde passie: muziek maken, en door de goede onderlinge band en het plezier dat we hebben!

Groetjes Eva